Home /
STONES and BONES

TOP WERKGEVER: STONES and BONES

STONES and BONES staat in de eerste plaats voor prijs-kwaliteit kinderschoenen. Hierin volgt hun cliënteel hun volledig. De kleurrijke en originele prints passen ook perfect bij La Bottega. Wat hun nog het meest pleziert, zijn de stralende gezichtjes van de kinderen als ze zien dat er voor hun nog een leuke gadget verstopt zit in de schoendoos!

Over STONES and BONES

Het is allemaal gestart in 1958. Hoewel STONES and BONES – afgekort als ‘SB of ‘58’ – ontstaan is in 1994, gaat hun passie voor schoenen veel verder terug. Grappig genoeg is er sindsdien niet zo veel veranderd. Ze stellen zichzelf nog steeds dezelfde eisen:

  • Een kwalitatief product maken aan een eerlijke prijs.
  • Maar nog veel belangrijker: kinderen gelukkig maken!

Werken bij STONES and BONES

STONES and BONES, ontwerper en producent van kinderkleding en –schoenen, is een dynamische en snelgroeiende KMO. Er hangt een aangename werksfeer in een internationaal bedrijf met een sterke groei. Kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing staan bij hun hoog in het vaandel. Daarbij wordt er een gevarieerde en verrijkende job met ruimte voor eigen inbreng geboden. Initiatief nemen wordt gewaardeerd! 

Waar is STONES and BONES gevestigd?

Het kantoor van Stones and Bones is gevestigd in het centrum van Aalter. Op enkele meters van het bedrijf is het station van Aalter te vinden en ook de afslag van de E40.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons