Home /
Net IT

TOP WERKGEVER: Net IT

Net IT is Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelt business software oplossingen op basis van Microsoft Dynamics. Al sinds 1999 helpen ze bedrijven met het verbeteren van het klantinzicht, de klantbeleving en de klantbetrokkenheid.

breaker

Over Net IT


Net IT is expert in de uitwerking en implementatie van CRM-strategieën, met Microsoft Dynamics CRM als ondersteunende software. CRM is een bedrijfsstrategie waarbij u uw klanten centraal stelt. Net IT helpt bedrijven met het verbeteren van het klantinzicht, de klantbeleving en de klantbetrokkenheid. Dit met als doel meer verkoop, klantbehoud en concurrentievoordeel te realiseren. Net IT gelooft dat wanneer een bedrijf haar klanten goed kent er beter kan worden ingespeeld op hun wensen. De juiste CRM kan zorgen voor:

  • Het verhogen van klant tevredenheid
  • Het nemen van gefundeerde beslissingen 
  • Kosten besparen
  • Klanten beter dienen
  • De efficiëntie van een organisatie verbeteren

Net IT biedt expertise en dienstverlening voor de implementatie van Microsoft Dynamics CRM, hierbinnen bieden ze drie verschillende mogelijkheden aan: CRM voor ondernemingen, CRM voor overheden en tot slot Kant-en-klare CRM.

breaker

Klanten en Projecten

Net IT werkt onder andere met Allianz, Vlerick Business School, Vasco Group, Universiteit Antwerpen, Universiteit Hasselt, Intervlees, Cebeo en Century 21 Benelux.

breaker

Werken bij Net IT

Om de groei verder te zetten, zijn ze bij Net IT op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij geboeid door bedrijfssoftware en op zoek naar een uitdagende job in de IT sector? Wil jij graag jouw talenten ontplooien binnen een bedrijf waarbij motivatie en teamspirit hoog in het vaandel worden gedragen? Dan is Net IT wellicht de werkgever voor jou.

Het bedrijf bied je de kans om een training en professionele opleidingen te volgen die je IT-kennis bevorderen. Bovendien geven ze de nodige begeleiding om eventueel nodige Microsoft certificaten te behalen. 

breaker

Waar zit Net IT?


Het kantoor van Net IT  is gevestigd aan de Gentse Steenweg 281 in Zottegem en is eenvoudig te bereiken via de N42.  Aan de voorzijde van het pand is er voldoende parkeermogelijkheid.

          

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons