Home /
e-BO Enterprises

TOP WERKGEVER: e-BO Enterprises

E-BO Enterprises bestaat uit een team van gepassioneerde mensen met het doel om het dagelijks leven te verbeteren aan de hand van disruptieve producten en diensten. 

Vanadgroup3

Over e-BO Enterprises

E-BO Enterprises ontwikkeld steeds de beste oplossing om IT-problemen en business-uitdagingen aan te pakken. De klanten van e-BO Enterprises zijn actief in software engineering, networking, security, cloud computing en infrastructuur beheer. Ze verzorgen de IT-services voor openbare diensten die instaan voor de publieke veiligheid zoals politiezone Geraardsbergen-Lierde en Brandweerzone 

Werken bij e-BO Enterprises

Het hoofdkwartier van e-BO Enterprises is gevestigd in het West-Vlaamse Ieper van waaruit ze zich richten op nationale en internationale markten. e-BO Enterprises verzorgt full-service oplossingen voor bedrijven en openbare instellingen. Ze voorzien hun klanten van een flexibele oplossing en garanderen bedrijfscontinuïteit door hun no-nonsense aanpak.

De werknemers van e-BO Enterprises zijn een hooggekwalificeerd team met een passie voor IT. Vandaag bestaat hun team uit +/- 50 IT-experts die samen naar de beste oplossing zoeken voor elke klant. Daarom zoeken ze continue naar competente en gepassioneerde mensen om hun team te versterken.

Waar zit e-BO Enterprises?

E-BO Enterprises heeft drie vestigingen in Belgie: Ieper, Oostende en Hamburg.

 

Recente vacatures

 
 
Terug naar bedrijfsprofielen

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons