Home /
Testing vacatures

Testing vacatures

Testing is een populair vakgebied binnen de ICT. Regelmatig zijn er nieuwe vacatures te vinden bij de diverse bedrijven waar Bonque, the IT jobsite mee samenwerkt. Bedrijven die op zoek zijn naar de beste softwarekrakers van Nederland! Ligt jouw passie bij het perfectioneren van software en staat usability bij jou altijd voorop? Dan past een baan als software tester uitstekend bij jou. Bekijk direct de laatste testing vacatures van Bonque in het onderstaande overzicht!

Junior, medior of senior vacatures

Begin je net als tester of heb je al een aantal jaren ervaring in het vakgebied? Bij Bonque vind je diverse vacatures die gericht zijn op verschillende ervaringsniveaus. Ook bepaal je helemaal zelf of je liever intern bij een bedrijf werkt, of voor de afwisseling van een detacheringsfunctie kiest. Scan de huidige vacatures of upload je cv en laat Bonque je helpen de juiste vacatures te vinden!

Vacatures in Testing en andere ICT-disciplines

Natuurlijk hebben we veel meer vacatures dan rondom Testing alleen. Als grootste IT jobsite van België hebben we vacatures in alle grote vakgebieden in de ICT. Wil je liever aan de slag als developer, systeembeheerder of misschien als business consultant? Ook dan hebben we een passende vacature voor je.

Solliciteer direct online

Zie je een Testing vacature die jou op het lijf geschreven is? Grijp dan je kans en verstuur je sollicitatie direct via onze website. Jouw cv en motivatie komen rechtstreeks terecht bij het bedrijf waar je wilt solliciteren. Zonder tussenkomst van Bonque of van andere tussenpersonen!

Bekijk alle Testing vacatures >>

 

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons