Home /
Testimonials

Testimonials

Foreach
"Wij zijn zeer tevreden over de .NET technical lead die we via Bonque hebben kunnen aanwerven. Deze persoon heeft een prima start achter de rug.”
Drive-IT
"De samenwerking met Bonque verloopt zeer vlot en professioneel. Vooral de no-nonsens aanpak en hun kennis van de IT markt maken voor ons het verschil."
Softwel
"Begin 2017 hebben wij beroep gedaan op Bonque voor het invullen van 2 IT-profielen. Met behulp van de efficiënte aanpak van Kavish Nohar zijn deze profielen op korte tijd ingevuld. Ook in september hebben wij de zoektocht naar 3 IT profielen opgestart. Onder begeleiding van Kavish zijn er hiervan reeds 2 ingevuld . Onze samenwerking met Kavish loopt op een vlotte en aangename manier. Kavish probeert de verwachtingen van de kandidaten af te stemmen op de verwachtingen van de organisatie."
SESVANDERHAVE
"Ik heb Kavish leren kennen als een zeer gedreven en gemotiveerde recruiter. Hij slaagt erin om een heel aantal kandidaten te vinden die voldoen aan de strenge functievereisten die we hadden vooropgesteld. Kavish reageert snel, correct en werkt heel professioneel. Ook als de zoektocht langer duurt dan gehoopt, blijft Kavish even gedreven en professioneel tewerk gaan."
Kasper Digitale Media
"In eerste instantie lag het business model van Bonque ons niet helemaal. Dit kwam omdat wij niet gewend waren om een bedrag vooraf te betalen. Maar omdat het ons moeite koste om de juiste profielen te zoeken hebben we toch besloten om met Bonque en met Stijn samen te gaan werken. Dit was een goede beslissing want binnen een maand was onze vacature vervuld en zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van deze nieuwe collega. Ik zou het dus ook zeker en vast aanraden om met Stijn en met Bonque te gaan samenwerken. Niet alleen omdat ze de juiste profielen kunnen leveren maar ook omdat Bonque een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding hanteert."
Intellifin
"Voor Intellifin was het de eerste samenwerking met Bonque en Kavish. Niet wetende wat er van te verwachten hebben we de vacature bij meerdere bureaus neergelegd. Het verschil was echter snel duidelijk. Bonque selecteerde duidelijk volgens het gevraagde profiel en presenteerde bovendien het meest aantal geschikte kandidaten. Er werd kort op de bal opgevolgd wat geresulteerd heeft in een snelle aanwerving van een geschikte kandidaat. Wordt vervolg…"
CarsOnTheWeb
"Kavish is not your regular recruiter, he really tries to look into the fit with the company and only matches the right candidate with the right company. He follows up closely and has a great energy to deliver according to the expectations. It was a very positive experience for me to collaborate with him in finding the right candidate."
Breko
"When searching for someone to fill in a key position in our company, Kavish was one of the contenders to help me fill it in. At first I was very hesitant, but Kavish managed to pursuade me. Unlike others, he was determined to help me find the right fit at the right price. After only a couple of days, he managed to find several candidates, each with their unique abilities. This gave me the opportunity to chose the candidate with the right abilities and the best cultural fit. In the end, Kavish helped me save a great deal on hiring by using the right contract. I would definitly recommend Kavish and his team!"
Human Reef
"Human reef is een start-up, voor onze start-up zochte wij een geschikte Front-end developer. Deze zoektocht bleek lastiger dan we dachten. Daarom hadden wij besloten om eens rond te gaan kijken of iemand ons ondersteuning kon bieden in deze zoektocht. Zodoende kwamen wij in contact met Stijn en Bonque. Na een duidelijke uitleg over wat Bonque voor ons kon betekenen en het afwegen van andere partijen hebben we gekozen voor Bonque. Dit bleek een schot in de roos, binnen een maand hebben wij een goede Medior developer weten aan te werven. Als u dus moeilijk in te vullen vacatures heeft raad ik zeker aan om met Bonque en Stijn samen te gaan werken. Bonque hanteert namelijk ook geen toren hoge fee’s die wij als start-up niet kunnen missen maar bieden een voordelige oplossing waar bij ook nog eens kwaliteit wordt geleverd."
Diplad
"De samenwerking met Bonque voor de aanwerving van een junior .NET ontwikkelaar liep bijzonder vlot, er werd steeds snel en accuraat gereageerd op onze vragen en wensen."
BDP International
"De samenwerking met Bonque is vanaf dag 1 zeer vlot en professioneel verlopen. Een zeer goede opvolging en duidelijke afspraken. We hebben uiteindelijk 2 aanwervingen kunnen doen, waarvan een IT Director EMEA. Ik kan Bonque zeker aanraden voor IT profielen."
Demareg
"De juiste match gevonden dankzij Kavish om mijn eerste werknemer, een goede .NET developer, in dienst te nemen. Leuke en goede ervaring!"
Avento
“Het is zeer verrijkend te werken met Tristan. De nauwkeurige opvolging, de vriendelijkheid en het getoonde inlevingsvermogen zijn een verademing in de recruitmentwereld. Dit is een zeer fijne en aangename samenwerking.”
Anubex
"Wij zijn in contact gekomen met Roy Visser van Bonque voor de functie van Java Software Architect. Na een inloopperiode waarin we mekaar moesten leren kennen zijn we tot een vlotte samenwerking gekomen. We hebben dan ook een zeer geschikte en goede kandidaat kunnen aanwerven door de samenwerking met Roy. Tot nu toe dus een positieve samenwerking en met het vizier op de toekomst voor verdere aanwervingen."
ADMB
"Onze organisatie groeit heel sterk en zoals zovelen in de markt zijn we op zoek naar allerhande softwareontwikkelaars. Bonque helpt ons bij het vinden van de juiste mensen. We hebben heel wat expertise en kennis in huis, dit maakt het mogelijk om ook "niet-klassieke" profielen op gesprek te laten komen voor technische functies. Het fijne aan Bonque is dat ze een heel waaier aan kandidaten kunnen voorstellen, van sterk gespecialiseerd tot bijna-nieuw in IT. Ze gaan met ons in gesprek en luisteren naar de profielen die we nodig hebben!"
Bricsys
"Ik wil hierbij bevestigen dat de samenwerking met Roy en Bonque zeer goed verloopt! Roy is zeer communicatief en enthousiast. We hebben tot op heden goede profielen gekregen, en het beste bewijs is dat we uit deze profielen al een aantal personeelsleden hebben aangeworven. We krijgen goede ondersteuning van Roy en Stijn en willen de samenwerking op deze basis zeker verder zetten”.
Ugentec
"Kavish invests his time in understanding our company culture, our technical needs & our future vision. This way, we have built a recruitment relationship through which he presents candidates with both the right skillset and the right mindset. Always professional, always in a good mood, a pleasure to work with!"
Abecon
“Bonque heeft een unieke, aantrekkelijke combinatie van scherpe tarieven en de mogelijkheid om actieve zoektochten uit te laten voeren uit naam van de klant. In feite huur je een team in op afstand, waarbij ze meerdere werkzaamheden uitvoeren. Je komt niet voor verassingen te staan en weet precies waar je aan toe bent. Cv’s worden snel aangeleverd en afspraken worden nagekomen.”
Geo-IT
"Dankzij de samenwerking met en de ondersteuning door Bonque werden beide vacatures binnen de twee maanden opgevuld met zeer geschikte nieuwe collega’s"
lees de testimonial
Adagio
"Stef is een aangename, opgewerkte, pro-actieve kerel die weet van aanpakken. Hij heeft sedert enkele maanden een aantal profielen bij ons tewerkgesteld. Zij waren telkens personen met goede kennis, enige ervaring of een goede match met Adagio. Ik ben blij dat ik met Stef heb mogen samenwerken, zonder hem was onze Adagio-groei niet kunnen verwezenlijkt worden."
Brain2
"Als groeiend B2B IT bedrijf zijn wij voordurend op zoek naar de juiste nieuwe medewerkers. Hiervoor zijn wij een samenwerking met Bonque aangegaan. Als vaste account recruiter kunnen wij rekenen op Kavish Nohar. Hij begrijpt onze business en matcht de juiste profielen met onze bedrijfscultuur en noden. Hij informeert de kandidaten en maakt ze warm om bij ons te solliciteren."
Fonds Wetenschappelijk Onderzoek
"Bij deze hartelijk dank voor de zeer goede, vlotte en efficiënte samenwerking. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie uitstekend en werden alle afspraken nauwgezet opgevolgd. De overeenkomst met Bonque werd getekend op 15 september 2017 en op 4 oktober 2017 heeft een goede kandidaat zijn contract getekend. Tenslotte kan ik iedereen aanraden om deze manier van werken te gebruiken voor het snel vinden van de juiste IT-profielen."
Pharma Collective
"Stef en wij hebben een heel erg goeie samenwerking! Stef is nu ruim 5 maanden op een zeer geëngageerde en professionele manier in de weer om de juiste mensen te vinden voor ons team. Hij heeft ons echt top-profielen bezorgd en dit in een tijdspanne die niemand realistisch vond. Stef hebben wij ervaren als iemand enorm gedreven, professioneel, kort op de bal spelend en uitermate correct in communicatie. Wij hadden een quasi dagelijkse lijn met elkaar wat nodig was in onze rush naar profielen. We kijken al uit naar een nieuwe aanwervingsronde met Stef!"
jstack
"Fijne samenwerking. Bonque kijkt verder dan enkel de harde skills op een CV, maar probeert de juiste match te maken met onze noden en assisteert in het wervingsproces."
CSI Tools
"Wij zijn met Kavish in contact gekomen vanwege een openstaande vacature voor een Lead .NET ontwikkelaar. Binnen de samenwerking kan ik zeggen dat Kavish het best in staat is om de juiste kandidaten voor te stellen, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak. Hij voorziet ons met regelmaat van updates over zijn voortgang en stelt alleen de kandidaten voor die aansluiten bij de gestelde voorwaarden. De afgelopen maanden heeft Kavish zich ingezet om de juiste match voor ons te vinden, hetgeen hem ook is gelukt, dank hiervoor! De communicatie verliep zeer vlot wat “key” is voor een succesvolle samenwerking. Voor toekomstige aanwervingen zullen wij vast en zeker contact opnemen met Bonque."
Kaspar Solutions
"Zeer vlotte samenwerking met Kavish. Geen "pusherige" poespas zoals met andere recruiters. Laatste aanwerving is gebeurt dankzij Kavish, had eerst het cv afgewezen, maar Kavish benadrukte me dat hij wel een goed gevoel had bij de betreffende kandidaat. En binnen de 24h hadden we een contract met de kandidaat! Inmiddels twee aanwervingen via hem en Bonque kunnen realiseren."
iText Software
"Roy Visser has been extremely responsive and resourceful in helping us identify some great candidates for java jobs. Thanks to him, we have had a smooth experience in hiring process. We are a growing company and it is very hard to find suitable candidate for our needs. Roy Visser has placed a number of candidates recently, and I would like to keep working with him over the coming months."
Beedrop
"Stef is by far de beste recruiter waar ik ooit mee heb samengewerkt. Hij heeft de capaciteit op korte tijd, en zonder lange analyses, of verkoopspraatjes je behoeften echt te begrijpen. Hij luistert niet alleen naar je feedback, maar doet er ook iets mee. Hij speelt kort, maar dan ook heel kort op de bal, waardoor hij geen kansen laat liggen om ons de juiste kandidaten toe te sturen, die matchen met het bedrijf, en die we samen intrinsiek kunnen motiveren mee bouwen aan onze bedrijven. Kortom, een toptalent voor ons talent!"
Bitconsult
“De IT-sector waarin Bitconsult actief is, situeert zich in een bijzonder competitieve markt. Er wordt door de ondernemingen a.h.w. met het mes tussen de tanden en met veel bravoure getracht om de beste elementen naar zich toe te lokken. De uitdaging was dan ook in het voorbije jaar voor Bonque bijzonder groot om ons het aantal kandidaten aan te reiken dat we nodig hadden om de groei van onze onderneming te bestendigen. Welnu, Bonque heeft tot heden onze verwachtingen perfect ingevuld en zelfs overtroffen. Het succes is enerzijds te danken aan de samenwerking met Kavish, die zeer vlot en efficiënt verloopt, omdat hij bijzonder goed begrijpt welke profielen onze onderneming zoekt. En anderzijds zorgen wij er als bedrijf ook voor dat de voorgestelde kandidaten een mooi aanbod krijgen. Succes is in dit geval een taart die door twee partijen gebakken wordt.”
Diflexmo
"Met Bonque werken betekent niet dat je gaat samenwerken met een hunting bureau maar eerder een in-house HR afdeling creëert die u met hand en tand bijstaan hoe potentiële kandidaten te benaderen en de vacature op te stellen. Er is een nauwe samenwerking met uw contactpersoon, in ons geval Kavisch Nohar, waar we elkaar bij dagelijks horen om de stand van zaken op te volgen. Met andere worden een ‘no nonsens’ cultuur waar we bij Diflexmo enorm van houden!"
KPMG
"Kavish differentieert zich t.o.v. andere recruiters of jobbrokers doordat hij moeite doet om de verwachtingen van de kandidaat af te stemmen op de verwachtingen van de organisatie, zowel op persoonlijk als op inhoudelijk vlak, om alsdusdanig een goede match te bewerkstelligen. Kavish doet een zeer goede opvolging zonder té pushy over te komen en profileert zich als een goede ambassadeur voor de organisatie."
SCIA
"Bonque en haar medewerker Kavish Nohar hebben me zeer goed geholpen bij de vacature- invulling van enkele ervaren C#-profielen. De eerste screenings waren steeds in lijn met wat we zochten, en ook de verdere begeleiding tot en met het afsluiten van de contracten verliep zeer professioneel."
Palindroom
"Door uitzonderlijke omstandigheden zijn we op één week tijd binnen ons bedrijf teruggevallen van 2 tot 0 webontwikkelaars. Een harde noot om te kraken! Het was voor ons dus erg belangrijk dat we snel een geschikte kandidaat zouden vinden om dit op te vangen. Via Bonque en vooral door het doortastend optreden van Kavish, zijn we er in geslaagd snel een degelijke, ervaren webontwikkelaar aan te trekken. Hij is sinds kort aan de slag bij ons en de samenwerking verloopt heel goed."
Elevate People
"Bonque is een betrouwbare partner. Ze zijn stipt en duidelijk in hun communicatie. Wanneer we afspraken maken, komen ze deze ook altijd na, en we krijgen altijd een snelle terugkoppeling. Bijvoorbeeld wanneer we een cv vandaag krijgen, kan de kandidaat morgen al op sollicitatie komen. Dit komt door de nauwe en snelle communicatie tussen Bonque en Elevate People."
e-BO Enterprises
"Bonque heeft ons reeds enkele keren geholpen bij het recruiteren van IT profielen. Voornamelijk voor schaarse profielen als embedded engineers, networking engineers, project managers.... mét ervaring werd hun inzet erg gewaardeerd. De consultants van Bonque nemen de tijd om zich in te werken in de bedrijfscultuur en op die manier geschikte kandidaten aan te brengen. Ook tijdens het sollicitatietraject zijn ze steeds paraat om daar hun rol te vervullen."
Narato
"Met een businessmodel dat het midden houdt tussen een klassiek rekruteringsbedrijf en een job site, wou ik wel eens aan de slag: twee klassiekers met een verrassend frisse blend als resultaat. Bonque slaagt erin een ruim aanbod te realiseren en toch een voldoende hoge ‘match’ te scoren. Persoonlijke ‘touche’, directe, no nonsens lijn, een cultuur die prima past bij die van Narato. Kavish Nohar is onze accountmanager, en hij weet de perfecte balans te vinden: erg aanwezig zonder pusherig te zijn! Prima job."
Flow IT Solutions
"Het is zeer verrijkend te werken met Roy. De nauwkeurige opvolging, de vriendelijkheid en het getoonde inlevingsvermogen zijn een verademing in de recruitmentwereld. Dit is een zeer fijne en aangename samenwerking.”

Pagina's:

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons