Home /
Werkwijze

Werkwijze

Stap 1: Vacatures plaatsen op Bonque.be

Om te beginnen plaatsen wij de vacatures voor u op Bonque. Onze copywriter kan bijvoorbeeld in overleg helpen bij het opstellen van de vacaturetekst, wij zetten alle informatie en teksten online en wij onderhouden de vacature(s). Ook houden we de statistieken bij! U hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te zenden en u bent al klaar bij Bonque. Ons advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site.

Stap 2: Bonque gaat proactief op zoek naar kandidaten

Een van onze Resourcers gaat altijd proactief op zoek naar de beste kandidaten voor alle vacatures die u op Bonque plaatst. Daarnaast vinden de IT specialisten, dankzij de goede vindbaarheid van Bonque via onder andere Google, de vacatures natuurlijk ook zelf.

Wij werken transparant. Dat wil zeggen dat de kandidaat gewoon hoort om welk bedrijf het gaat en dat u als bedrijf gewoon open cv's ontvangt. We werken dan ook niet samen met recruitmentbureaus en werving- en selectiebureaus.

Stap 3: Kandidaten uitnodigen of afwijzen

Bonque neemt u alle zorgen uit handen. Wanneer een kandidaat wil solliciteren, krijgt u via de mail alle essentiële informatie over de kandidaat. U kunt met één simpele druk op de knop aan ons laten weten of u deze kandidaat op gesprek uit wil nodigen of niet. Wij nemen contact op met de kandidaat en begeleiden beide partijen tijdens het sollicitatieproces.Stap 4: Enthousiast over de kandidaat? In dienst nemen!

 

Vaste lage tarieven

Bij Bonque houdt u de kosten verder lekker laag. U betaalt alléén voor een kandidaat als u zelf besluit dat u deze door ons aangedragen kandidaat in dienst wilt nemen. Deze vergoeding ligt bovendien gemiddeld 75 procent lager dan bij werving- en selectiebureaus.

Op zoek naar meerdere IT specialisten?
Bonque biedt naast de losse diensten ook een All-In Pakket. Het All-In Pakket biedt u een compleet pakket waarmee u gebruik kunt maken van alle diensten van Bonque tegen een gereduceerd tarief. Wanneer u meerdere IT specialisten zoekt is het All-In Pakket de beste manier om kosten, energie en tijd te besparen. Lees hier hoe dit werkt.

 

Pagina's:

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons