Home /
Over Bonque

Over Bonque

Dé proactieve IT vacaturesite van België!

Bonque helpt bedrijven sinds 2008 met het invullen van IT-vacatures. Wij zoeken voor u onder meer specialisten op het gebied van SAP, .NET, PHP, JAVA, Mobile Development, Ruby on Rails, Oracle, Systeembeheer, BI, Datawarehousing, Testing en HTML/CSS. In geheel België en op alle ervaringsniveaus!

Bonque in het kort

  • Groot netwerk van 50.000+  IT specialisten
  • Proactieve werving door gespecialiseerd Resource Team
  • Unieke transparante werkwijze - altijd open cv’s en de kandidaat ziet het bedrijf met naam en toenaam
  • Hoge vindbaarheid van Bonque op o.a. Google
  • Lage prijzen - 75% goedkoper dan recruitmentbureaus
  • Alleen directe werkgevers - geen recruitmentbureaus
  • Extra Exposure - zoals banners, Topwerkgever en mailings
    Voor  een volledig overzicht van onze services kijkt u hier.

 

Proactief met een groot bereik

Bonque is een proactieve vacaturesite met een eigen Resource Team en een grote database aan IT'ers. Wij zoeken proactief kandidaten voor uw openstaande vacatures! Dit zijn zowel actief als latent werkzoekende kandidaten. Dit betekent dat u meer mensen in uw doelgroep bereikt dan op reguliere vacaturesites en dat de kwaliteit hoog is.

 

Alle zorgen uit handen

Bonque draagt zorg voor vele administratieve zaken, waaronder het plaatsen van de IT-vacature(s). U hoeft ons enkel een link naar de vacature(s) te sturen en u bent al klaar bij Bonque. Ons advertentieteam zorgt dat de juiste gegevens op de juiste plaatsen worden gezet, maakt de vacature goed vindbaar via Google en wanneer de vacature is ingevuld, halen wij de vacature ook weer van de site.

Vaste lage tarieven

Bij Bonque houdt u de kosten verder lekker laag. U betaalt alléén voor een kandidaat als u zelf besluit dat u deze door ons aangedragen kandidaat in dienst wil nemen. Deze vergoeding ligt bovendien gemiddeld 75 procent lager dan bij werving- en selectiebureaus.

Op zoek naar meerdere IT-specialisten of binnen 3 weken iemand aannemen?

Kies voor het All-In Pakket!


Bonque biedt naast de losse diensten ook een All-In Pakket. Het All-In Pakket biedt u een compleet pakket waarmee u gebruik kunt maken van alle diensten van Bonque tegen een gereduceerd tarief. Wanneer u meerdere IT specialisten zoekt is het All-In Pakket de beste manier om kosten, energie en tijd te besparen. 
 
 

Pagina's:

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons