Home /
Extensive Search

Extensive Search

Met een Extensive Search is uw vacature gemiddeld binnen 6 weken vervuld!

Heeft een vacature spoed of zijn er veel vacatures te vervullen? De Extensive Search van Bonque biedt de mogelijkheid om uw vacatures exclusief onder de aandacht te brengen bij alle relevante IT specialisten in onze database.

 

 

Gerichte werving

Wanneer u kiest voor Extensive Search, gaat het Resource Team exclusief voor u op zoek naar kandidaten. Dat wil zeggen dat de concurrenten even moeten wachten terwijl wij de beste kandidaten uitsluitend uw kant op sturen! We zullen bij Extensive Search niet alleen gebruik maken van onze gebruikelijke wegen, maar ook kandidaten benaderen die in een sollicitatieproces zitten bij andere bedrijven, recruitmentbureaus of andere instellingen. Iedereen wordt dus benaderd. Zo hebt u op korte termijn voldoende kandidaten om een vergelijking te maken.

Exclusieve mailing

Inbegrepen bij de Extensive Search van Bonque is een mailing met uw bedrijfsprofiel, logo en vacature naar alle relevante kandidaten binnen onze database. U hebt de vrijheid om volledig te bepalen wat u verder in de mailing wilt vermelden. De ontvangers van de mailing worden gefilterd op vakgebied en regio zodat u alleen reacties krijgt van kandidaten die ook echt aansluiten op uw vacature. De totale database van Bonque bevat ruim 40.000 Nederlandstalige IT specialisten. De links in de mailing verwijzen naar uw vacature op Bonque.nl. Met deze exclusieve mailing krijgt u de onverdeelde aandacht van de beste en meest ervaren IT specialisten.

Praktijkvoorbeeld

Gengu
Gengu is een full-service internet bureau. “Dit betekent eigenlijk dat wij klanten bedienen van het bedenken tot exporteren van hun online omgeving”. Marc Gutlich (founder) omschrijft het in 2009 opgerichte bedrijf als een relatief kleine speler maar wel één die behoorlijk snel groeit. “Die groei samen met de aannemende vraag vanuit de markt leidt ertoe dat we ons ook op arbeidsvlak moeten blijven ontwikkelen.”

Development team
Momenteel bestaat het development team van Gengu uit ruim 6 developers. “Ik zie ons wel groeien tot een middelgroot bedrijf, tussen de 25-40 man, dat is mijn ambitie”

Waarom Bonque?
"Ik ben vanaf het begin gewoon goed benaderd door Ingmar Schakelaar en Ruben van Wijnen en dat in combinatie met de prijsstelling maakt het voor mij gewoon doable. De prijs-prestatieverhouding is gewoon heel goed, er worden veel kandidaten voorgesteld waarmee ik blij ben en dat bepaalt ook de kwaliteit.

Werkwijze
Gengu heeft een jaar lang een abonnement afgenomen, de kandidaat is uiteindelijk geplaatst met de welbekende Extensive Search. “Ruben heeft een goeie kandidaat geplaatst, hij doet z'n werk. Hij is goed en snel en heeft mij dan ook in vrij korte tijd aan een nieuwe collega geholpen, hij snapt het. Wouter Paap is hier nu alweer twee maanden en dat gaat gewoon heel erg goed. Hij past binnen onze cultuur en filosofie, en heeft het daarnaast gewoon ontzettend naar z'n zin”.

Toekomst
"Als ik kijk naar ons business plan voor volgend jaar, dan hebben we gewoon een bureau nodig dat snel reageert, acteert en gespecialiseerd is in een aantal vakgebieden als Front-end, back-end en .NET. Dat zijn de mensen die wij zoeken. Als we weer vacatureopdrachten hebben plaatsen we die dan ook bij jullie, bij Bonque."

Tarieven

Dit is inclusief exclusiviteit van ons resource team en een gerichte mailing met daarin een uitgebreid bedrijfsprofiel naar all relevante kandidaten in onze database.

  • Extensive Search €2490


 

Pagina's:

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons