Trinsy Technics staat klanten bij, waar zij tijd of ICT mensen tekort komen. De klant bepaalt de richting en geeft het ritme aan, zij zorgen ervoor dat alle informatica-aspecten van de klant perfect in orde zijn.

Over Trinsy Technics

Uw ICT-infrastructuur moet op elk moment probleemloos functioneren. Trinsy Technics neemt die zorg graag uit handen. Zij zorgen voor een regelmatig beheer en een preventief onderhoud van de hele ICT-omgeving: van hardware over systeemsoftware tot applicatie.

Ook het netwerk en de servers kan met een gerust hart aan hun worden overgelaten. Ze komen daarvoor regelmatig bij de klant ter plaatse. Mochten er zich toch problemen voordoen, dan zorgt de helpdesk snel voor een technicus en een oplossing.

Het succes van een ICT-project staat of valt met de kennis van uw medewerkers die instaan voor het dagelijkse beheer. Daarom voorziet Trinsy Technics een grondige opleiding bij ieder informaticaproject, ter plaatse of in de kantoren van Trinsy Technics.

Trinsy Technics zorgt voor de continue en efficiënte werking van uw ICT-systemen. Het aankopen, installeren en configureren van ICT-infrastructuur is voor hun dagelijkse praktijk.

Klanten en projecten

Trinsy Technics werkt continue aan diverse projecten. Een aantal van hun referenties zijn:


Werken bij Trinsy Technics

Bij Trinsy Technics kom je te werken in een enthousiast team en een fijne werkomgeving. Met een firmawagen, een aantrekkelijk salaris en legale voordelen is Trinsy Technics een prettige werkgever. Daarbij krijg je in deze aangename en afwisselende job permanente scholing en wordt je altijd geholpen door het team dat een tiental medewerkers omvat.


Waar zit Trinsy Technics?

Het kantoor van Trinsy is gevestigd in Malle, een aantal kilometer ten noordoosten van Antwerpen. Met bushaltes in de buurt, is het bedrijf goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

4 jobs

Senior Network System Engineer bij TrinsyMALLE3253
Medior Network System Engineer bij TrinsyMALLE3254
.NET Ontwikkelaar bij TrinsyMALLE3251
Functioneel-Technisch Analist-Programmeur bij TrinsyMALLE3250