Softwel stelt toepassingssoftware ter beschikking die het ganse spectrum van de administratieve werkzaamheden stroomlijnt en daarenboven de kerntaak van de voorzieningen, de zorg, ondersteunt.

breaker

Over Softwel


Softwel werd opgericht in 1998 als een ledenorganisatie, ontstaan uit het voormalige AVW (Automatisatie Vlaamse Welzijnssector). Momenteel zijn er ongeveer 100 aangesloten voorzieningen. Softwel streeft ernaar intermediair partner te zijn, die op vraag van en in samenspraak met de leden geïntegreerde oplossingen realiseert voor de informaticabehoeften binnen de socialprofitsector.

De kerntaken van Softwel omvatten:

  • Onderzoek naar beleidsondersteunende informatiseringbehoeften;
  • Onderzoek, beheer en ontwikkeling van bijzondere softwarenoden vanuit een geïntegreerde visie en projectmatig geschraagd;
  • Deskundige ondersteuning, bijsturing en nazorg bij invoering van oplossingen met gedocumenteerde informatie en advies;
  • Samenwerking en delen van expertise bevorderen tussen de leden onderling en behartiging naar externe partners en belanghebbende derden.

Via de modulaire opbouw van de ORBIS-software zitten de cliëntadministratie, de personeelsadministratie, de boekhouding, en de dossiervorming rond de cliënten vervat in een soepel en doordacht concept, gesteund op de praktijk van vele voorzieningen. ORBIS staat voor 'Open Relationeel Beleids Informatiesysteem.'

breaker

Werken bij Softwel

Voor uitbreiding naar nieuwe sectoren en de creatie van bijkomende applicaties is Softwel altijd geïnteresseerd in talentvolle ontwikkelaars die ervaring hebben met .NET. 

Softwel vraagt een klant- en resultaatgerichte aanpak en vindt het belangrijk dat jij nauwkeurig te werk gaat. Je moet daarnaast creatief en leergierig zijn en zelfstandig kunnen werken.

Softwel kan jou voor deze eigenschappen een voltijds contract voor onbepaalde tijd bieden. Daarnaast krijg je een hospisalitatie- en groepsverzekering en maaltijdcheques.

breaker

Waar zit Softwel?

Softwel is gevestigd in Rotselaar. Er stopt een bus vlak bij het kantoor.

          

0 jobs

Softwel heeft nog geen jobs online staan.