Mia Interactive is een digital agency uit Antwerpen. Het bedrijf helpt organisaties groeien, door middel van strategisch marketingadvies, webdevelopment en alle mogelijk digitale marketingactiviteiten. Denk aan SEO, SEA, contentmarketing en marketing automation.

"Succes in uitdagende tijden"

Bij elke opdracht is voor Mia het hoofddoel de klant te doen groeien; elke actie staat in het teken van conversie. Idealiter start elk project met een grondige analyse en een strategisch (digitaal) plan. Inzichten worden vervolgens omgezet in digitale oplossingen, die ervoor zorgen dat het aantal bezoekers, leads, klanten en ambassadeurs gestaag groeit.

Over Mia

Mia creëert een sterke digitale aanwezigheid voor organisaties die willen groeien. Het bouwt websites en andere online communicatiekanalen die deze groei stimuleren, op basis van een uitgekiende digitale strategie.
Dit doet Mia op basis van een vijf-stappenplan:

  • Bedenken

Mia gaat op zoek naar het verhaal en bedenkt samen met klanten hoe het dit verhaal kan vertellen aan de doelgroep.

  • Schrijven

Aantrekkelijke en kwalitatieve webcontent, zodat het algemene gevoel van een project ook online tot zijn recht komt.

  • Ontwerpen

Snel kunnen vinden, zonder te moeten zoeken. Hiermee wordt vanaf de creatie van het ontwerp rekening gehouden.

  • Ontwikkelen

Mia ontwikkelt manieren om van een bezoek aan de site van de klant een ware belevenis te maken.

  • Groeien

Mia zoekt naar de meest gepaste inbound-marketingstrategie en plant zo een zaadje voor succes. Een website met wortels tot diep in de online media kan organisaties doen ontspruiten.

breaker

Klanten en projecten

Mia werkt voor een zeer diverse groep klanten; het bedrijf mag snel groeiende start-ups als Teamleader CRM onder zijn klanten rekenen, maar ook multinationals als Iveco, Amplifon of Johnson & Johnson en NGO’s als Plan België, Pink Ribbon en de Koning Boudewijnstichting. Dit zorgt ervoor dat werken bij Mia zowel voor een digital marketeer als voor een developer altijd boeiend en uitdagend is.

breaker

Werken bij Mia

Met een 15-tal medewerkers zul je bij Mia nooit het gevoel hebben dat je een nummer bent. Je krijgt als medewerker de kans om zelf ook te groeien in jouw job of in een andere rol. Zelf mag je suggesties doen om opleidingen te volgen en krijg je ruimte om met nieuwe technologieën aan de slag te gaan. Jaarlijks mag je mee naar relevante seminars of congressen om binnen jouw vakgebied de vinger aan de pols te houden.

Niet onbelangrijk is het feit dat Mia in hartje Antwerpen in een aangenaam kantoor met een moderne infrastructuur en een eigen parkeergarage werkt. Een uitgelezen palet van eet- en drankgelegenheden in de buurt krijgt op regelmatige basis het Mia-team over de vloer. Bovendien is het bedrijf gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zodat je snel en simpel heen en weer kunt.

Waar zit Mia?

Mia is gevestigd in het centrum van Antwerpen, aan de Frankrijklei 114, 2000 Antwerpen. 

          

4 jobs

Technisch Project Manager / Digital Architect bij MiaANTWERPEN1730
Front-end developer bij MiaANTWERPEN1731
PHP developer bij MiaANTWERPEN3714
Digital Sales Manager bij MiaANTWERPEN3715