Itenium vormt een betrouwbare en inspirerende partner voor bedrijven die alle mogelijkheden van IT willen ontdekken én inzetten. Geen project is te moeilijk en geen uitdaging te groot.

itenium-1.jpg (875×280)

Over Itenium

Bij dit bedrijf vind je een team van gepassioneerde, zeer gemotiveerde en toegewijde IT consultants met een sterke focus op (persoonlijke) ontwikkeling terwijl ze doen wat ze leuk vinden. Samen werken ze aan het ontwikkelen van verschillende applicaties, websites en andere online producten. Kortom, een veelzijdig bedrijf dat barst van de ambitie en het talent om hard door te groeien. De werknemers vormen de core business van Itenium en maken de service en producten van het bedrijf tot een succes. In overleg met klanten weten ze keer op keer passende toepassingen te bedenken die bijdragen aan het behalen van de doelstelling van verschillende klanten.

itenium-2.jpg (875×280)


Werken bij Itenium

De cultuur binnen het bedrijf laat zich typeren door de open werksfeer, de betrokken collega’s en een gezamenlijke passie voor IT. Innovatie en vernieuwing vormen de drijfveren achter de zoektocht naar de talloze mogelijkheden van nieuwe technologieën en trends. Werknemers krijgen daarom ook alle ruimte om trainingen te volgen, een groeiplan op te zetten of nieuwe systemen en tools uit te proberen. Daarnaast kun je een goed salaris verwachten en aantrekkelijke voordelen. De extra’s die je als werknemer bij Itenium krijgt bestaan o.a. uit technische kennissessies, bootcamps en team events.

itenium-3.jpg (875×280)

Waar zit Itenium?

In een karakteristiek pand in Sint-Katelijne-Wave, in de buurt van Mechelen, vind je het kantoor van Itenium. Het pand is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig.

 

24 jobs