IT4IT Services is een softwarehuis dat developers laat groeien en matcht met projecten op maat. Opgestart vanuit een technische passie, zijn ze uitgegroeid tot een team van technische peers. 

Over IT4IT Services

Naast projecten maakt IT4IT Services inhouse eigen tools en hebben ze een intern opleidingscentrum. Als groep is IT4IT ruim 15 jaar actief op de detacheringsmarkt en uitgegroeid tot een stabiele partner. Dankzij de unieke positie op de markt kijken ze uit op een breed gamma aan projecten waarop IT4IT Services - met de uiterste precisie en het hart voorop- de meest passende consultant matchen.

Producten

IT4IT werkt aan de volgende producten:

Web development:
Web applicaties bouwen vraagt een gespecialiseerde aanpak, anders dan bij klassieke software ontwikkeling. Met de laatste nieuwe technologieën gaan de web developers van IT4IT Services aan de slag om gebruiksvriendelijke en responsive webapplicaties te bouwen. Team web development steunt op uitgebreide ervaring, een team van specialisten, en vooral heel veel passie voor (web)development. Applicaties worden op maat van de klant gemaakt op basis van eigentijds design, gebruiksvriendelijke navigatie en mobiele bereikbaarheid via diverse media.

Business Intelligence:
De Business Intelligence specialisten spelen een sleutelrol om gegevens om te zetten in gestructureerde informatie, die vervolgens leidt tot inzicht, overzicht en kennis. Hun inbreng zorgt ervoor dat commerciële en strategische beslissingen eenvoudiger worden. Met Business Intelligence creëer je een competitief voordeel en wordt als een waardevolle kerncompetentie beschouwd.

Werken bij IT4IT Services.

Geen spaceshuttle zonder duidelijke missie. Bij IT4IT Services volgen ze de koers van web development. Met een stevige bagage en dynamische radars loopt IT4IT Services vooruit op de nieuwste evoluties.Technische expertise is hierbij absolute prioriteit, de unit managers staan hiervoor garant. Een tripje naar NG Europe Parijs, Pluralsight, hoogtechnologische sessies behoren tot de opleidingsmogelijkheden. Elke consultant beschikt over equipment op maat met aandacht voor technische competenties alsook interpersoonlijke vaardigheden. De persoonlijke groei en ontwikkeling van de werknemers krijgen met stip alle aandacht. Gedurende het ganse traject van de consultant houden ze continu polshoogte en sturen de missie bij waar nodig.

Met deze missie, een gedreven team van specialisten & kick-ass equipment is geen enkel universum te groot.

IT4IT is een bedrijf voor en door technische mensen.

Waar zit IT4IT Services?

Het kantoor van IT4IT Services is in het Belgische Westerlo gevestigd. Het pand is gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. 

2 jobs

Front-end developer bij IT4IT services WESTERLO4080
Software developer bij IT4IT services WESTERLO4081