Bitconsult is actief als detacheringsbedrijf in de tussenmarkt en dat doet Bitconsult enkel voor IT-bedrijven.

Banner


Over Bitconsult

De IT-markt is een uitdagende markt waarbij de concurrentie groot is.

Bitconsult opereert in de tussenmarkt. De tussenmarkt kent zijn eigen uitdagingen waarbij vertrouwen en transparantie qua samenwerking sleutelelementen zijn.

Bitconsult begeeft zich niet op de eindmarkt. Reeds sinds de eerste stappen in de .NET-detachering die het bedrijf in 2004 genomen heeft, is de organisatie duidelijk gefocust op de tussenmarkt. Bitconsult werkt enkel met mensen waarin zij het volste vertrouwen heeft en daarom wordt er sterk geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Dankzij een duidelijke focus hebben onze medewerkers volop tijd en energie om met datgene bezig te zijn dat ertoe doet en kunnen zij ervoor zorgen dat de dienstverlening voor de klanten op de best mogelijke manier gebeurt.

De missie van Bitconsult is:
Het doen groeien van het bedrijf dankzij een constante groei van elke individuele medewerker en meerwaardecreatie voor klanten via het superieur toepassen van de .NET-technologie.


breaker

Werken bij Bitconsult

Bitconsult bestaat uit een team van jonge, dynamische .NET-consultants. De consultants worden constant bijgeschoold. Het bedrijf hecht een groot belang aan de technische .NET-kennis van de consultants. Daar stopt het niet, ook aan de softskills wordt voortdurend gewerkt. Jaarlijks organiseert Bitconsult minimaal een vijftal opleidingen voor zijn werknemers. Iedere consultant wordt individueel opgevolgd in zijn opleidingstraject en krijgt de mogelijkheid om zich optimaal te ontplooien.

Medewerkers


Waar is Bitconsult gevestigd?

Bitconsult is gevestigd in de provincie Antwerpen, in het plaatsje Westerlo. Het kantoor is makkelijk bereikbaar met de auto en met een bushalte op enkele meters, is de bus ook zeker een goede optie. 

Locatie
 

          

6 jobs

Junior .NET Developer bij Bitconsult BRUSSEL1465
Schoolverlaters (Bachelor en Master) .NET gezocht bij BitconsultWESTERLO2237
Afgestudeerder .NET bij BitconsultWESTERLO2238
Medior .NET Developer bij BitconsultWESTERLO4271
Senior .NET Developer bij BitconsultWESTERLO4272
Junior Developers voor DotNetAcademy bij BitconsultWESTERLO4273