Klanten hebben steeds hogere verwachtingen. Maak kennis met AutoManager, een innovatief internationaal platform voor klantcommunicatie in autoverkoop ontwikkeld door Bizz Nizz. Dit bedrijf is het brein achter slimme en gebruiksvriendelijke software die het verkopen van auto’s door aangesloten dealers sterk vergemakkelijkt. Ze zijn actief in meer dan 24 landen, verspreiden hun diensten over meer dan 100 verkoopkanalen welke beschikbaar zijn in 18 talen.

Over AutoManager

Het doel van het bedrijf achter AutoManager, Bizz Nizz, is om de manier dat auto’s verkocht worden te digitaliseren en volledig te optimaliseren. Met AutoManager levert Bizz Nizz een platform (made in Belgium) voor autobedrijven dat het verkoopproces van auto’s in heel Europa makkelijk en overzichtelijk maakt. Het platform is ontwikkeld op basis van verschillende technologieën die stuk voor stuk bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid en de uitstraling van het product. Er liggen nog veel kansen in het verschiet voor Automanager en om deze aan te kunnen grijpen hebben ze extra mankracht nodig.

Werken bij AutoManager

Een job bij dit snelgroeiende softwarebedrijf betekent dat je terechtkomt binnen een jonge, dynamische en internationale werkomgeving. Het bedrijf heeft veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt jouw de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen initiatieven. De slimme, gedreven en betrokken collega’s maken je werk nóg leuker.

Waar zit Automanager?

Het kantoor van Automanager is te vinden een paar kilometer boven Antwerpen in het plaatsje Brasschaat. Met een bushalte op steenworpafstand van het bedrijf is het goed te bereiken met het openbaar vervoer .

4 jobs