Assign bestaat uit één groot team van IT-specialisten met uiteenlopende kwaliteiten: netwerkbeheerders, softwarespecialisten, systeemarchitecten en projectmanagers.

Assign denkt mee over oplossingen voor ondernemingen. Hun medewerkers hebben een uitgebreide kennis van alle beschikbare producten en toepassingen. En tijdens hun interventie of audit nemen ze de pijnpunten in een organisatie onder handen.

breaker

Over Assign

Assign staat niet alleen voor kwaliteit en flexibiliteit. Wat Assign kenmerkt is hun visie omtrent aandacht en benadering. Alleen door persoonlijk contact en communicatie met hun medewerkers en kandidaten kunnen zij de juiste kandidaat selecteren voor hun klant. De kracht van het bedrijf ligt in de kennis en ervaring van hun medewerkers en het netwerk van partners en klanten dat werd opgebouwd door de jaren heen. Daarnaast beschikken ze over een aanzienlijke database met vakbekwame en ervaren talenten die eveneens regelmatig gecontacteerd worden. Hierdoor kunnen ze snel en flexibel te werk gaan, zodat een samenwerking zo gemakkelijk mogelijk gemaakt wordt. Assign biedt daarnaast remote workstations aan die tevens gebruikt worden voor totaal projecten en managed services.

‘’A personal approach on IT’’

Assign is in 2007 gestart met het leveren van kennis en competenties in software development (e.g. Dotnet, Java, Cobol) en netwerken. De eerste klanten van Assign waren mid-sized tot grote ondernemingen en zijn nog steeds trouwe partners. Daarna volgde een gestage groei. Ondanks een periode van recessie slaagde Assign erin om te groeien: In 2014 telde Assign ruim 30 medewerkers die bij hun klanten werken. Voor een groot aantal bedrijven wordt Assign ingezet om capaciteits- en kennisproblemen op te lossen, maar steeds vaker krijgen ze vragen voor het leveren van totaalprojecten. Daarbij is hun jarenlange opgebouwde kennis en expertise een toegevoegde waarde in het uitwerken en realiseren van nieuwe projecten.

breaker

Werken bij Assign


Het team van Assign is sterk in Java en .NET-ontwikkeling. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in mobile app development voor alle gangbare platformen: iOS, Android en Windows Phone. Ze ondersteunen de volledige application lifecycle, van design tot het testen van applicaties en zelfs het beheren van toepassingen. Naast softwarespecialisten maken ze het verschil met de aanpak die ze hanteren: flexibel, snel en interactief. Bij Assign zijn de medewerkers hun grootste troef. Daarom versterken ze het team voortdurend.

breaker

Waar zit Assign?


Het kantoor van Assign is gevestigd aan de Jaarbeurslaan 29 in Genk. De locatie is eenvoudig te bereiken zowel met de auto als het openbaar vervoer.

          

10 jobs

VB.NET ontwikkelaar met ervaring binnen productie (bij de klant via Assign)GENK34
Test Engineer bij AssignGENK38
Medior .NET Developer bij AssignBRUSSEL / LIMBURG (CONSULTANCY)46
Functioneel Analist bij de klant via AssignGENK48
Senior .NET Developer bij AssignBRUSSEL / LIMBURG (CONSULTANCY)1902
Senior Java Developer bij AssignBRUSSEL / LIMBURG1903
.NET Developer bij AssignBRUSSEL / LIMBURG (CONSULTANCY)1904
Medior Java Developer bij AssignBRUSSEL / LIMBURG1905
Java Developer bij Assign BRUSSEL / LIMBURG1906
Front-end developer bij AssignBRUSSEL/LIMBURG2314