Home /
Waarom Bonque?

Waarom Bonque?

Op Bonque staan geen werving- en selectiebureaus. Dat betekent dat u direct ziet bij welk bedrijf u solliciteert. U houdt te allen tijde zelf de controle en loopt dus niet het risico dat u bij minder interessante bedrijven of zelfs bij uw eigen werkgever terechtkomt.

Al onze vacatures zijn up-to-date. Wanneer een vacature is vervuld halen wij deze namelijk direct van de site. Als u via Bonque op een vacature reageert, is het altijd een vacante vacature en verdoet u uw tijd niet met solliciteren op oude of reeds vervulde vacatures.

Daarnaast ziet u in één oogopslag de voor u relevante vacatures. U ziet de vacatures in uw vakgebied, in uw regio. Hierdoor kost het solliciteren minder tijd. Bovendien kunt u zich inschrijven voor een mailing met vacatures uit uw vakgebied en regio. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste vacatures! 

 

Stappenplan

Als u één of meer vacatures hebt gevonden die interessant genoeg lijken om op te solliciteren, volg dan de volgende stappen: 

 

 
 STAPPENPLAN SOLLICITEREN

STAP 1 : Een goede motivatiebrief schrijven
Hoe stelt u een succesvolle motivatiebrief op? Op welke zaken moet u letten, en wat is de beste toon?

STAP 2 : Een goed cv opstellen
Wat is een goede opzet? Wat zet u wel en niet in uw cv? Voorkom veelgemaakte fouten; hoe gebruik u uw referenties optimaal?

STAP 3 : Solliciteren
Wat zijn handige dingen om te doen tijdens een sollicitatiegesprek en hoe bereidt u zich voor?

STAP 4: Het aanbiedingsgesprek
Wat kunt verwachten van een aanbiedingsgesprek en hoe anticipeert u daarop?

 

STAP 1: Een goede motivatiebrief 

 

Pagina's:

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons