Home /
Blog

Blog

 
vrijdag 4 november 2016

selectie

Een sollicitatiegesprek is altijd spannend. Hoe zelfverzekerd je ook bent en hoe goed je uitgangspositie voor de nieuwe job ook is, het gaat altijd om een beoordeling van jou als persoon. Soms loop je met een goed gevoel de interviewruimte uit en weet je dat je het beste van jezelf hebt laten zien. Maar soms weet je het gewoon niet; was het de starre reactie van de interviewer, of kwam je echt niet over zoals je over wilde komen? 

lees verder

 
vrijdag 4 november 2016

selectie

Het is allesbehalve gemakkelijk om je curriculum vitae positief te laten opvallen. Het blijft een simpel en saai stuk tekst waarin jij je opleidingen en werkervaringen opsomt. De basis moet sowieso goed zijn: al ben je nog zo geschikt en heb je allerlei diploma’s en certificaten, een fout in je cv zorgt ervoor dat het regelrecht in de prullenbak belandt. Controleer je cv daarom zorgvuldig voordat je het naar je toekomstige werkgever stuurt. Waar moet je op letten? We geven je hier 5 voorbeelden van veelgemaakte fouten, zodat jij ze kunt voorkomen. 

lees verder

 
vrijdag 4 november 2016

selectie

Heb je wel eens van dichtbij meegekeken met een programmeur? Het is fascinerend om ze aan het werk te zien. Elk bedrijf heeft op zijn minst een paar IT’ers in dienst die werken met code. Maar wat doet een programmeur nou precies als hij met zijn vingers over zijn toetsenbord ratelt? Bij veel mensen is ‘eentjes en nulletjes’ het eerste wat ze te binnen schiet. Het palet aan tekens dat programmeurs op hun scherm toveren is toch echt heel wat kleurrijker. Ze maken voor het schrijven van programma’s gebruik van programmeertalen. Daar zijn er ontzettend veel van. Om je een beter beeld te geven van de wereld waarin de developers en programmeurs zich begeven, zetten we 8 van de meest gebruikte en gevraagde programmeertalen voor je op een rij.

lees verder

 
vrijdag 4 november 2016

selectie

Developers werken in een wereld vol Engelse termen. Developer is er zelf natuurlijk zo eentje. Sommige termen zijn moeilijk uit te leggen aan iemand die niet zo thuis is in die wereld, terwijl andere juist heel logisch zijn. In welke categorie de term framework valt, mag je zelf bepalen. Een framework is een kader van kant-en-klare softwarecomponenten waarbinnen applicaties en websites gebouwd kunnen worden. Het gebruik van een framework zorgt ervoor dat developers sneller kunnen werken, kunnen samenwerken en elkaar van tips kunnen voorzien. Tussen gebruikers van een framework is dan ook veel contact; dit mag je gerust een essentieel onderdeel van het principe noemen. We stellen je graag de 10 bij developers meest geliefde frameworks voor.

lees verder

 
vrijdag 4 november 2016

selectie

Al is je sollicitatiebrief nog zo sterk; sommige details kunnen je ongemerkt de das omdoen in het sollicitatieproces. Waarschijnlijk heb je er helemaal geen erg in, en is het een klein detail dat ervoor zorgt dat jouw cv en motivatiebrief niet op de stapel ‘uitnodigen’ terechtkomen. Wat zijn de meest voorkomende redenen die ervoor zorgen dat een sollicitatie linea recta in de prullenbak belandt? Wij vroegen het enkele HR-managers en stelden deze lijst voor je op. Inside information waar je zeker je voordeel mee kunt doen!

lees verder

 
dinsdag 1 november 2016

selectie

Steve McLellan, Sarah Nicholson, Tim Reed, Nick Keeley, Janice Simpson, Antonia Clark en Alexandra Hemingway zijn stuk voor stuk ervaren carrièreadviseurs, verbonden aan verschillende gerenommeerde universiteiten in Groot-Brittannië. Hun ervaringen met sollicitanten kunnen jou helpen om het maximale resultaat te behalen in de zoektocht naar een nieuwe job. Ze geven jou 5 ultieme tips voor je sollicitatiegesprek! 

lees verder

 
 

Heeft u nog vragen?

U kunt ons bellen
Telefoon:
+32 (0) 78 48 50 90
... of we bellen jou
of u mailt ons

Archive: